ا
.
.امروزه با افزایش رقابت در میان سازمانها و شرکتها و تخصصی شدن هرچه بیشتر دانش در حیطههای مختلف علم و فناوری، نیاز هر چه بیشتر به انظباط درون سازمانی و بکارگیری فرآیندهای صحیح و مطمئن جهت هدایت سریعتر و بهتر طرحها و پروژهها امری ضروری به نظر میرسد. بنگاههای اقتصادی امروز به دنبال خلق استراتژیهای جدیدی هستند تا بوسیله آن با انجام طرحها و پروژههای مورد نظر اهداف، ماموریتها و در نهایت چشمانداز خود را محقق سازند. زمینه انجام موفق طرحها و پروژهها در گرو دانش، تواناییها و مهارتهای مدیریت پروژه خواهد بود. در سالهای اخیر با رشد طرحها و پروژههای جدید فرصت بهبود توانایی و توسعه سازمانها در زمینههای مدیریتی و مدیریت پروژه به مراتب کمتر از نرخ شروع سیلآسای پروژههای جدید گردیده است. شاید در سالهای گذشته از وجود دانش و مهارتهای مدیریت پروژه در سازمان به عنوان مقولهای مناسب و کمکی تعبیر میشد، اما در سالهای اخیر با پیشرفت سریع صنایع و کوتاه شدن زمان ارائه محصولات و پروژهها به بازار، مدیریت پروژه به عنوان امری حیاتی و راهبردی تبدیل گردیده است.
امروزه توانایی مدیریت مناسب پروژه برای هر سازمان جزء مزایای استراتژیک آن تلقی میشود.
از این رو شرکت TenStep با شعار ارتقاء سطح کیفی کسب کار از طریق دانش مدیریت پروژه فعالیتهای گسترده خود را در سال ۲۰۰۰ شروع نمود و از آن زمان تاکنون صدها پروژه مختلف را در زمینه آموزش، مشاوره و پیادهسازی نظام مدیریت پروژه بر اساس متدولوژیهای ایجاد شده در سراسر دنیا ارائه نموده است. هم اکنون این شرکت با بیش از ۵۵ دفتر فعال در سراسر دنیا بزرگترین و معتبرترین شرکت مشاور در زمینه مدیریت پروژه میباشد. اما دفتر تهران این شرکت در اکتبر ۲۰۰۷ و تحت سرپرستی شرکت TenStep فرانسه فعالیتهای آزمایشی خود را آغاز نمود. پس از گذراندن دورههای مقدماتی و فعالیتهای موفق انجام شده در اکتبر ۲۰۰۹ رسماً به عنوان شرکت TenStep ایران به سایر اعضای شبکه معرفی گردید. تمامی تلاش ما در گامهای نخستین بر جذب دانش موجود بینالمللی و دستاوردهای مرتبط با آن بوده است. در این راستا پرسنل این شرکت با توجه به منابع و تجارب فراوان مدیریت پروژه در سایر کشورها (اعضای شبکه بین المللی TenStep) مصمم به ایجاد مسیر ویژهای جهت انتقال دانش به منظور بومیسازی علمی و عملی مورد نیاز کشورمان شدهاند.
در شرکت TenStep ایران، تمامی تلاش بر جذب دانش و تجربه موجود بینالمللی، بومیسازی و بهینه نمودن آن در جهت تولید و دستیابی به دانش کاملاً ایرانی میباشد، بهطوریکه زمینه تعالی و توانمندی روز افزون سازمانها و شرکتهای کشورمان در عرصهها و علوم مختلف در دانش مدیریت پروژه فرآهم آید. ما معتقدیم که تنها زمینه موفقیت کشورمان، موفقیت در عرصههای مختلف علم و فناوری میباشد و در این راه دست یاری به کلیه صاحبنظران، متخصصین، مدیران، اساتید و دانشجویان دراز مینماید.
رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود.
محمد نهاوندی،
آذر ماه ۸۸